29/1/08

Amorós exigeix que prime la seguretat a la propaganda electoral en l’autovia mudèjar

La candidata d’EU, Concha Amorós, recorda que la ministra de foment va ser reprovada al congrés dels diputats i compara els problemes a l’autovia mudèjar amb els rodalies de Barcelona.
Amorós considera que el fet que l’autovia mudèjar haja estat tallada només un mes després de la seua inauguració “posa de manifest que l’administració central ha actuat de manera molt irresponsable”.
La candidata d’esquerres recorda que “durant anys hem vingut reivindicant esta infraestructura bàsica per a l’Alt Palància, però també per al Camp de Morvedre i per a Aragó, i quan per fi semblava resolt es posa de manifest la irresponsabilitat i improvisació amb la que ha actuat el Ministeri de foment”. Un Ministeri encapçalat per Magdalena Álvarez, “que passarà a la historia per les seues ‘xapuces’”, en aquest sentit Amorós recorda tots els problemes que han hagut als rodalies de Barcelona amb l’entrada de l’AVE i espera que a l’Alt Palància no s’estiguen reproduint problemes del mateix tipus.
De la mateixa manera la candidata d’esquerres per Castelló fa referència a la reprovació que el Congrés dels diputats li va fer a la ministra, per demostrar la seua manca d’autoritat i representativitat.
Amorós: “A les comarques del nord hi ha moltíssimes carències pel que fa a les infraestructures: una xarxa de rodalies totalment insuficient, una autopista caríssima i sense alternativa, inexistència de transport públic interurbà, i per a una que fan, després de dècades de reivindicacions, la fan malament”.
La candidata d’Esquerra Unida recrimina al PSOE que “té moltes preses en fer veure que aquesta no ha estat una legislatura perduda per a Castelló. Però en realitat el govern només a fet per les nostres comarques una presó a Albocàsser, i Sevilla ho sap, i per això fa setmanes que no parla. Per la seua banda el PP, des de la Generalitat, s’ha dedicat a emportar-se tots els nostres impostos per fer inversions d’oci totalment improductives, fonamentalment a la ciutat de València (Copa Amèrica, formula 1,...)”.
Amorós exigeix “que prime la seguretat per sobre de la propaganda. Aquesta autovia no es tindria que haver inaugurat ni al mes de desembre, ni mai, mentre existisquen aquestos grues perills per als viatgers”.

No hay comentarios: