31/1/08

Esquerra Unida lamenta que ara el PSOE utilitze la presó per fer-se propaganda

La candidata d’EU, Concha Amorós considera impresentable que a l’any 2004 Sevilla digués que si governava el PSOE no es faria la presó d’Albocàsser i ara l’utilitzen per a fer campanya electoral
Concha Amorós, candidata d’EU al Congrés, en referència a la visita de la directora general d’institucions penitenciaries i del subdelegat de govern en Castelló a les instal·lacions ha ironitzat sobre el tema i es pregunta, “per què no els ha acompanyat Sevilla?” i si “serà l’exministre qui la inaugure?”
“El que van donar ahir els membres de l’administració central i el subdelegat, va ser un espectacle lamentable, contant les bondats del centre penitenciari i oblidant-se del que deien a l’any 2004”. La candidata d’EU, Concha Amorós considera impresentable que a l’any 2004 Sevilla digués que si governava el PSOE no es faria la presó d’Albocàsser i ara l’utilitzen per a fer campanya electoral.
Amorós: “Açò demostra la poca consistència de les promeses del POSE i com no els importa canviar de política segons els convinga electoralment. No és possible que una cosa que fa quatre anys era tan dolenta ara la venguen com una gran aportació a les nostres comarques i vagen allí a fer-se fotos i propaganda electoral”. Igualment, acusa al PSOE de “canviar-se de jaqueta segons bufen els vents electorals”, i els avisa que “la ciutadania té memòria i no s’obliden que si el proper estiu s’inaugurarà una presó a l’interior de les nostres comarques és perquè l’actual cap de llista del PSOE no va complir la seua promesa”.
Amorós recorda que ni els del seu partit van recolzar a Sevilla i quan es va aprovar en Madrid que anaven a fer la presó van dimitir tots els regidors d’Albocàsser, perquè ells sí tenien principis. Segons la candidata d’esquerres una prova que la ciutadania no perdona els enganys és que per a les últimes eleccions municipals, fa menys d’un any, el PSOE no va trobar a ningú que vulguera presentar-se sota les seues sigles al municipi.

No hay comentarios: