2/3/08

Concha Amorós proposa un Ministeri de la Dona

La cap de llista d’EUPV-IR al Congrés per Castelló asegura que no es pot conformar amb la llei de protecció integral contra la violència de gènere.
La cap de llista d’EUPV-IR al Congrés per Castelló , Conxa Amorós, ha proposat avui la creació d’un Ministeri de la Dona que prenga la direcció de les polítiques d’igualtat i ha dit que “si EUPV-IR i Izquierda Unida tenen la capacidat de decidir en la propera legislatura, revisarem les lleis d’igualdat i la llei de l’avortament”
Amorós ha explicat que EUPV-IR no es conformarà amb la llei de protecció integral contra la violència de gènere perquè "no és sols una qüestió penal, sinò una més profunda que ha de veure amb la cultura, l’educació i de característiques molt de fons de la societat espanyola".
En aquest sentit, a més de revisar las lleis que s’han posat en marxa en aquesta legislatura, la cap de llista d’EUPV-IR al Congrés per Castelló, ha declarat que “en EUPV-IR tenim la determinació de dur endavant la responsabilitat d’impulsar aquest ministeri des d’una majoria parlamentària d’esquerres, en la que serem determinants”.
La candidata ha destacat l’aposta de la seua formació per la presència de les dones en la vida política. Així, ha recordat que “som l’única formació política valenciana que té una dona al capdavant, Glòria Marcos, i junt amb Marina Albiol són dos diputades d’esquerres i feministes a les Corts Valencianes”. També la seua candidatura és important “perquè és el reflexe del paper que juguem en la societat”, afirma Amorós.

No hay comentarios: