24/10/08

EU de Castelló mostra el seu recolzament a Albiol davant la denúncia de Carlos Fabra

Concha Amorós, Coordinadora d’EU de Castelló, demana la mateixa celeritat en el Cas Fabra, que en la demanda per injúries contra Esquerra Unida
La Coordinadora d’Esquerra Unida a Castelló, Concha Amorós, ha manifestat aquest matí el recolzament de tot el col·lectiu local d’EU a la diputada en Les Corts, Marina Albiol, davant la imputació per un delicte d’injúries a Carlos Fabra, fruit d’una denuncia que va presentar el mateix President de la diputació de Castelló.
Amorós apunta que tots els simpatitzants i afiliats d’Esquerra Unida se senten “indignats” per la denúncia de Fabra, ja que l’únic objectiu d’aquesta és que no continuem fent amb normalitat la nostra tasca política, que consisteix, entre moltes altres coses, en denunciar públicament la forma caciquil en que actua Carlos Fabra i el retard en la resolució de les causes que té pendents amb la justícia.
Des d’Esquerra Unida de Castelló consideren que el fet que Fabra ataque a la seua diputada en Les Corts i a tota l’organització és un símptoma de que estem fent bé la nostra tasca. “A Fabra li molesta profundament que hi haja gent a Castelló que no estiga sota la seua influència, li molesta no poder controlar totes les organitzacions de Castelló, perquè està acostumat a que en aquesta província es faça tot allò que ell diu. No pot suportar que Esquerra Unida haja sigut capdavantera en la denúncia de la corrupció a Castelló”.
Amorós s’ha manifestat sorpresa per la celeritat amb la que la justícia ha actuat amb aquesta demanda. En pocs mesos s’ha vist la denúncia, es va arxivar, es va vore el recurs que va presentar Fabra contra l’arxiu, s’ha reobert el cas i ja tenim dia i hora per anar a declarar. “Ens agradaria que tots els jutjats del País Valencià, també el de Nules, foren tan ràpids en tots els casos”, ironitza la coordinadora d’EU de Castelló.

No hay comentarios: