26/1/08

Amorós: “Costa i Sevilla estan més preocupats de fer-se fotos amb Zapatero i Rajoy que de Castelló”

La candidata d’Esquerra Unida, Concha Amorós, recorda que “Sevilla ja va estafar una volta als ciutadans de Castelló” i demana, als votants del PSOE, que se senten d’esquerres, “que no donen recolzament al ministre de la presó”.
Amorós demana a la ciutadania que “no done el recolzament a dos persones que estan més preocupats d’eixir a les fotos junt a Zapatero i Rajoy que dels problemes dels ciutadans i ciutadanes de Castelló”.
Amorós recorda que “Sevilla i Costa fa setmanes que no es passen per la nostra província, i ja han anunciat que tampoc estaran per ací durant la campanya electoral, més que per a un parell d’actes centrals, perquè tenen obligacions a Madrid”.
La candidata d’Esquerra Unida al congrés assegura que “tots els castellonencs i castellonenques saben que tant el PP com el PSOE es dediquen a fer promeses electorals per tal d’arreplegar vots i una volta estan al congrés pateixen amnèsia total i no recorden res del que van oferir a la ciutadania”.
Amorós opina que “si realment el PSOE i el PP volgueren pujar les pensions o el sou mínim, com anuncien ara, ho hagueren fet durant els vuit anys que va governar Aznar o els quatre que ha governat Zapatero”.
A més Amorós recomana a Sevilla que “no face promeses que no vol complir, perquè pel contrari acabarà de perdre la poca credibilitat política que li queda, després que a l’any 2004 vinguera a Castelló a anunciar amb bombo i platillo que si el PSOE guanyava les eleccions no es faria la presó d’Albocàsser”.
“Sevilla ja va estafar una volta als ciutadans de la província de Castelló”, per això Esquerra Unida demana als tradicionals votants del PSOE, que se senten d’esquerres, “que no donen recolzament al ministre de la presó”.

No hay comentarios: