24/1/08

Amorós: “El PP de Castelló és un instrument al servei dels interessos de Fabra”

La candidata d’Esquerra Unida lamenta l’estratègia del Bloc de sumar-se a la política del Partit Popular, tal i com ha demostrat Nomdedéu, “i per tant al fabrisme i als seus interessos particulars”
Concha Amorós, cap de llista d’Esquerra Unida al Congrés per Castelló, explica que Fabra primer va enviar a la seua filla al Senat i ara al Congrés per tal de tindre a algú de tota confiança “que l’introduisca a la villa i corte de Madrid on tants interessos manté tal i com hem pogut comprovar als darrers temps, al Ministeri d’agricultura entre d’altres”.
Amorós considera que “Carlos Fabra no hauria pogut trobar millor candidata de numero dos que la seua pròpia filla perquè hi ha coses que han d’arreglar-se dins de la família”, igualment des d’Esquerra Unida s’assegura que els dos primers candidats per Castelló són de la màxima confiança del President de la Diputació: "Juan Costa va declarar com a testimoni al judici de Fabra i va fer veure que patia una amnèsia repentina que li impedia recordar dates i reunions d’interès jurídic".
La candidata d’esquerres assegura que “una vegada més torna a ser Carlos Fabra, el que fa les llistes del PP a la província de Castelló” i afegís que “és indecent que siga un imputat per greus delictes de corrupció i d'estafa a l'agència tributària l'encarregat de triar als candidats del PP”.
Igualment, des d’Esquerra Unida es lamenta la reincident estratègia del Bloc que “després compartit govern municipal amb el PP, no ha escarmentat i ara el seu portaveu, Enric Nomededéu, pacta fins i tot el programa per a les eleccions generals. I això suposa, com hem pogut comprovar, pactar amb el fabrisme i els seus interessos particulars”.
En aquest sentit Amorós assegura que a la dreta existeix un overbooking de propostes polítiques indiferenciades “però Esquerra Unida no se sent soles a l’esquerra perquè està al costat dels moviments socials”.

No hay comentarios: