5/3/08

Amorós: “Costa només és l’intermediari de Fabra a Madrid”

Concha Amorós, candidata d’EU al Congrés, afirma que “el PP i el PSOE han pactat tapar-se les vergonyes mútuament i traure la corrupció de la campanya”
Concha Amorós, candidata d’Esquerra Unida al Congrés per la circumscripció de Castelló ha assegurat avui que Juan Costa, número 1 del PP per la circumscripció de castelló és senzillament “d’intermediari dels interessos particulars de Carlos Fabra a Madrid”. En aquest sentit Amorós recorda l’amnèsia que Costa va patir quan va haver de declarar als jutjats sobre les reunions del seu cap amb els diferents titulars dels ministeris.
“I tot i això, per si Fabra no tenia prou amb un intermediari per als assumptes que té en la capital, en l’actual llista ha posat també a la seua filla de número dos. Açò demostra que la llista del PP no és més que una prolongació dels interessos de Carlos Fabra a Madrid”.
La candidata d’esquerres ha demanat a la gent honrada que vota al Partit Popular que aquesta vegada no els recolzen perquè estaran possibilitant que continuen els negocis obscurs i l’aprofitament dels càrrecs institucionals per al benefici particular. Segons Amorós “hi ha molta gent que vota a partits de dreta però que no estan d’acord amb la corrupció i ara tenen una bona ocasió per demostrar-ho”.
La candidata al Congrés per Castelló assegura que el PP i el PSOE han pactat tapar-se les vergonyes mútuament, i per això ni uns ni altres han parlat de corrupció durant la campanya electoral. Una legislatura marcada pel ‘cas Malaya’, pels escàndols de corrupció a Canàries, a les Balears i a Múrica i, especialment, al País Valencià.
Amorós considera impresentable que el Partit Socialista mantinga la boca callada davant de tots els escàndols que hem patit la última legislatura arreu de tot l’Estat i es pregunta “si no serà perquè ells també tenen molt que amagar”.

No hay comentarios: