3/3/08

Concha Amorós: “Cal tallar d’arrel les agressions nazis evitant caure en una espiral de represàlies”

Davant les repetides agressions relacionades amb grups nazis en Castelló i voltants, la cap de candidatura d'Esquerra Unida i Republicana per Castelló, Conxa Amorós, ha reiterat l'exigència d'una actuació eficaç per tal de posar fi a la impunitat amb que actuen grups nazis violents al nostre territori.
"La impunitat amb que han vingut actuant grups violents d'estètica i ideologia nazi, a més del perill directe que suposa per a la ciutadania, genera una dinàmica de tensió que pot tenir conseqüències dramàtiques", va assenyalar Amorós. "Si es confirmen les referències de premsa que atribueixen els darrers esdeveniments que han produït un ferit amb arma blanca a una represàlia per anteriors agressions, això seria un signe doblement preocupant. La nostra joventut és pacífica, i en cap cas està justificat prendre's la justícia per pròpia mà, però la impunitat de les agressions per part de grups nazis pot incitar a respostes violentes que cal evitar exigint a la policia que assumisca les seues responsabilitats", va afegir Amorós.
"No s'entén perquè des d'àmbits policials es vol negar l'evidència del rerefons ideològics dels fets violents produïts, cosa que pot evitar orientar correctament les investigacions per portar als culpables davant la justícia: cal tallar d'arrel les agressions nazis evitant caure en una espiral de represàlies", va concloure la candidata d’Esquerra Unida.

No hay comentarios: