4/12/08

EU critica que l’ajuntament faça pagar als ciutadans allò que no ingressarà per la baixada de la construcció

Amorós, Coordinadora d’EU a Castelló: “Durant molts anys l’ajuntament de Castelló s’ha dedicat a despilfarrar els diners dels ciutadans, en compte d’estalviar per a moments de crisi, i ara pretenen sufragar les despeses municipals a costa de pujar impostos i vendre patrimoni”
La Coordinadora d’EU a Castelló, Concha Amorós, opina que el fet que degut a la crisi l’ajuntament de Castelló vaja a ingressar un 50% menys dels ingressos previstos per impostos derivats de la construcció, no deu afectar a l’economia dels veïns i veïnes de Castelló, com proposa el PP.
Amorós assegura que per compensar aquesta baixada d’ingressos, l’ajuntament de Castelló ha augmentat els impostos municipals per a 2009 un 5,7%, “és incomprensible que en un moment de crisi com aquest, on moltes persones s’estan quedant sense treball, el PP aposte per augmentar els impostos municipals”.
“Al 2009 els sous no augmentaran aquest percentatge, i menys encara el d’aquelles 2.227 persones que aquest més han engronsat les llistes de l’INEM”
Un altra mesura compensatòria es vendre 14,2 milions d’euros de patrimoni municipal, cosa que també perjudica a tota la ciutadania perquè un patrimoni que és públic, i que pot servir per fer millores i infraestructures per a tota els veïns i veïnes, passarà a mans privades.
Amorós ha criticat que aquesta política econòmica de l’ajuntament de Castelló perjudica a la classe treballadora, i va en detriment de ‘lo públic’, “no és comprensible que les crisis sempre les paguen els mateixos. Durant molts anys l’ajuntament de Castelló s’ha dedicat a despilfarrar els impostos dels ciutadans i ciutadanes en despeses supèrflues, en fastos, saraos, i obres faraòniques de poc profit, en compte d’estalviar per als moments de crisi. Ara després d’anys malbaratant els diners pretenen sufragar les despeses municipals a costa de pujar impostos i vendre patrimoni”.

No hay comentarios: