23/12/08

EU demana que s’amplie l’horari dels autobusos per evitar accidents estes festes

Concha Amorós, Coordinadora d’EU de Castelló: “L’ajuntament en compte de gastar-se 18.000 euros en vins d’honors i dinarots per al PP i els seus amics, deuria dedicar més recursos als serveis públics”
La Coordinadora d’Esquerra Unida de Castelló, Concha Amorós, considera que l’ajuntament de Castelló duria ampliar l’horari de tots els autobusos urbans de cara a estes festes de Nadal. “Són unes festes en les que es fan molts dinars i sopars i per tant es beu molt alcohol, i tothom sap les conseqüències que açò pot tindre si després s’agafa el cotxe”.
Amorós considera que l’ajuntament es deuria implicar d’una manera activa en la prevenció dels accidents automobilístics, que s’han convertit en una de les principals causes de morts i ferits de la nostra societat, “la millor manera d’evitar que les persones que han begut agafen el cotxe és posar al seu abast tots els mitjans possibles per a que puguen arribar a casa d’una manera segura, açò només és possible si hi ha autobusos per les nits”.
“Els veïns i veïnes de Castelló només veuran el transport públic com una alternativa al privat si aquest proporciona un servei ràpid, de qualitat, a bon preu i amb uns horaris que s’adapten a les necessitats. I per això és imprescindible que els horaris de les diferents línies d’autobusos urbans s’amplie, al menys durant les festes”.
La Coordinadora d’EU recorda que a totes les grans ciutats existeix algun tipus de transport públic nocturn, però a Castelló no és així, “l’ajuntament dueria fer un esforç per tal posar a la nostra ciutat al nivell de la resta de ciutats de l’estat espanyol, en quant a serveis als ciutadans i ciutadanes es refereix”.
“L’ajuntament de Castelló, en mans del Partit Popular, en compte de gastar-se 18.000 euros en menjars per a d’ells en només un mes, duria dedicar més recursos als serveis públics, perquè això va en benefici de tots els veïns i veïnes de Castelló, i els còctels, vins d’honors i dinarots són només per al PP i els seus amics”.

No hay comentarios: