16/1/08

Amorós considera indecent que un imputat per corrupció nomene als candidats del PP

Amorós recorda que "Juan Costa va declarar com a testimoni al judici de Fabra i va fer veure que patia una amnèsia repentina que li impedia recordar dates i reunions d’interès jurídic".
La candidata d'Esquerra Unida al congrés dels diputats, Concha Amorós, ha afirmat avui que “la designació per la gràcia de divina de Carlos Fabra, de Juan Costa com a cartell electoral per Castelló, no aporta res nou al panorama electoral. Dóna igual la cara que es pose als cartells electorals del PP, ja que qui continuarà manant serà Carlos Fabra"
Amorós recorda que "Juan Costa va declarar com a testimoni al judici de Fabra i va fer veure que patia una amnèsia repentina que li impedia recordar dates i reunions d’interès jurídic".
Amorós assegura que “una vegada més torna a ser Carlos Fabra, el que fa les llistes del PP a la província de Castelló” i afegís que “és indecent que siga un imputat per greus delictes de corrupció i d'estafa a l'agència tributària l'encarregat de triar als candidats del PP”.
“Lluny d'obligar a Fabra a abandonar la política activa, tal com preveu el codi ètic del PP per als imputats, Camps i Rajoy li continuen cedint la vara de comandament en les comarques del nord perquè continue fent i desfent al seu capritx".
La candidata d'esquerres explica que "el Partit Popular és una organització política en descomposició, on el seu president no pinta res i està pres d'un personatge que hauria d'estar apartat fa anys perquè no hi ha lloc per a ell en una democràcia".
Per tot això, Amorós afirma que "tothom a Castelló sap qui mana en el PP i per això demana a la ciutadans que castiguen en les urnes a Fabra a través del vot al Congrés".
"La llista al Congrés del PP en Castelló és una gran mentida perquè està composta per titelles de Fabra. Uns posen la cara mentre la política la dissenyen altres”

No hay comentarios: