6/2/08

Amorós critica la falta d’inversions del Govern en infraestructures a Castelló

Concha Amorós aposta per una línea de rodalies de veritat, cap a Vinaròs i la millora de les infraestructures viaries del Alto Palància
Concha Amorós, cap de llista d’Esquerra Unida al Congrés per Castelló, denuncia que “en aquests moments només hi ha tres trens al dia des de Castelló cap a Vinaròs i Benicarló i són moltes persones les que es desplacen cada dia des del Baix Maestrat cap a la ciutat de Castelló, per a treballar o per anar a la universitat”.
Amorós opina que el govern central s’ha oblidat de les necessitats quotidianes de la ciutadania perquè “hem arribat a un punt absurd en el que serà més fàcil i més ràpid anar a de Castelló a Madrid que a Vinaròs”.
La candidata d’EU critica la falta d’inversions del govern central en les infraestructures de las comarques de Castelló i assegura que “no tenen voluntat política, sobre tot en el cas de les rodalies, estem parlant només de dotar de més trens des de Castelló fins a Vinaròs; les vies, estacions, i tota la infraestructura ja està disponible”.
Per altra banda Amorós denuncia la falta d’inversions en la comarca del Alto Palància i fa referència a la necessitat inaplaçable de millorar la línea que uneix la comarca amb Aragó, i recorda “que aquesta línea, Sagunt-Canfranc, a patit varios accident últimament, dos l’any passat, degut al seu deteriorament”.
Igualment Amorós creu necessari millorar els rodalies del Alto Palància, augmentar la freqüència, ampliar el recorregut fins a Barracas, i la seguretat.
Esquerra Unida aposta “per que es vertebren les nostres comarques amb el transport de rodalies. Menys contaminant, més segur, a l’abast de tothom i que ajudaria a alleugerar el trànsit en les carreteres”

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola,

M'agradaria que algú em diguera quina experiència política té la candidata per Castelló (regidora d'alguna ajuntament?, diputada?, alcaldessa?...). És que no he trobat informació al blog.

Gràcies.

Joan

Troppinhaus dijo...

Jo crec que més important que l'experiència (que pot arrivar a ser negativa) en càrrecs públics, conta més l'experiència professional, les ganes de fer i els ideals. Jo no sé si té experiència en càrrecs polítics, però pel que veig, d'il.lusió, bones idees i saber del que diu i fa la veig prou plena, cosa que m'alegra veure. Aquest any sí que tenim alternativa d'esquerres!

Anónimo dijo...

És molt important l'experiència, molt. Si no ha tingut mai cap càrrec, com es presenta al congrés dels diputats???? Què sap dels afers públics aquesta senyora, ¿el que apareix a la premsa? No m'acaba de convéncer, jo votaré pel BLOC.