5/2/08

Amorós: “La Diputació és un pessebre d’estomacs agraïts”

Concha Amorós, candidata d’EU per Castelló al Congrés, presentarà al Congrés dels diputats una llei de transparència, per a que els càrrecs públics imputats siguen apartats de la seua responsabilitat, fins que es celebre el judici
Concha Amorós, candidata d’EU al Congrés per Castelló denuncia que “la diputació de Castelló en compte de destinar els diners a millorar les infraestructures dels pobles de les comarques del nord, es dedica a gastar-se tots els recursos en enxufar als amics”. Amorós ha fet aquestes declaracions després que transcendira la contractació de la germana del golfista Serio Garcia amb qui mantén relacions contractuals des de fa anys.
Segons la candidata d’EU “des de la diputació s’ha creat tota una xarxa de persones que li deuen favors a Fabra. Són ja en Castelló i els voltants moltes les famílies que estaran eternament agraïdes al President de la diputació de Castelló, perquè la institució provincial s’ha convertit en un pessebre d’estomacs agraïts”.
Amorós denuncia que “en la diputació de Castelló no hi ha un mínim de transparència en la selecció del personal, ni publicitat, ni procés de selecció, ni sous adaptats al nivell professional i baix la fórmula d’assessor es dediquen a col·locar a aquells que li convé a Fabra, segons els seus negocis”.
Amorós opina que “els ciutadans i ciutadanes de Castelló no es mereixen que un cacic imputat per greus delictes de prevaricació i d’estafa a hisenda continue sent el màxim representant de la institució provincial. En un país democràticament desenvolupat aquesta persona fa molts anys que ja no estaria en política”
Des d’EU es presentarà al Congrés dels diputats una llei de transparència, de democràcia, contra la corrupció, per a que els càrrecs públics imputats siguen eventualment apartats de la seua responsabilitat, fins que es celebre el judici.

No hay comentarios: